check Gratis bezorging vanaf 10,-

Tabletkar voor 40 tablets - Met antibacterieel UV-C licht - Safecart 40 PRO+

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Details

Safecart met UV-C lampen

Gebruik je binnen je bedrijf, onderwijsinstelling of organisatie mobiele devices? Dan heb je waarschijnlijk al ontdekt dat het veilig en geordend opslaan hiervan een probleem is. Een tabletkar biedt hier de oplossing! In een tablet-/laptopkar kunnen 40 tablets of laptops gelijktijdig worden opgeslagen, opgeladen, vervoerd én gedesinfecteerd worden. Dankzij de antibacteriële UV-C lampen wordt de verspreiding van virussen tegen gegaan.

Aan het begin van de de dag wordt de kar naar de locatie gereden waar de volledig opgeladen devices door de leerlingen of werknemers kunnen worden gepakt en gebruikt. Aan het einde van de dag zet iedereen zijn apparaat weer in de trolley waarna deze in een afgesloten ruimte kan worden gestald. Gedurende de nacht worden alle devices opgeladen en gedesinfecteerd voor de volgende dag.

Tabletkar met desinfecterend UVC licht

Deze tabletkar is voorzien van Philips UV-C lampen met CE en TÜV certificering. Het ultraviolette licht doodt bacteriën, virussen en schimmels. De desinfecterende werking is getest en effectief bewezen op Covid en honderden andere bacteriën en virussen. UV lamp desinfectie kan een zeer waardevolle rol spelen in het tegengaan van de verspreiding van virussen binnen jouw bedrijf, school of instelling.

Plaats de gebruikte apparaten in de laptopkar om deze te desinfecteren en op te laden. De UVC lampen kunnen handmatig ingeschakeld worden middels de knop aan de buitenzijde van de kar. Wanneer het deurtje van de kar geopend wordt, schakelen de UV-C lampen automatisch uit om blootstelling te voorkomen. Vervolgens kunnen de apparaten weer veilig gebruikt worden. Ideaal voor situaties waarin meerdere mensen gebruik maken van dezelfde apparaten.

Tabletkar met UV-C licht voor 40 tablets of laptops

Bedienen van deze kar is heel eenvoudig. De stroomtoevoer en UVC lampen zijn apart in- en uit te schakelen door middel van het bedieningspaneel aan de buitenzijde. Schakel je de stroomtoevoer van de kar in dan worden alle 40 apparaten gelijktijdig opgeladen. Het ingebouwde controlepaneel zorgt ervoor dat de apparaten niet worden overbelast of beschadigen door een piekspanning. Tevens voorkomen de ventilatiegaten oververhitting.

Middels de deuren aan de achterzijde krijg je toegang tot het geavanceerde bedieningspaneel dat diverse functies heeft. De aansluitpunten A en B leveren continu spanning. Je kunt hier bijvoorbeeld een wireless accesspoint op aansluiten. De groepen 1,2,3 en 4 hebben de volgende mogelijkheden;

- Alle groepen gelijktijdig continu opladen
- Alle groepen gelijktijdig getimed opladen
- Cyclus functie met timer (bijvoorbeeld eerst 100 minuten groep 1, daarna 100 minuten groep 2 enz..)

oplaadsysteem tabletkar

afmetingen safecartafmetingen tabler

Uitschuifbare lades
De lades van de Safecart 40 zijn uitschuifbaar. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de tablets of iPads eruit te pakken.

uitschuifbare lades

Kabelmanagement
Middels het kabelsysteem worden kabels netjes langs de schappen geleid. Hierdoor ontstaat er nooit een warboel van kabels.

kabelmanagement tabletkar

Extra stevige wielen
De wielen van de Safecart40 zijn extra stevig uitgevoerd zodat het verplaatsen van de zwaar beladen kar geen enkel probleem is.

wielen tabletkar

Stevig 3-pins slot
Het slot van de Safecart 40 zet zichzelf vast in aan de zijkant en onder en bovenzijde van de tabletkar. Op deze manier zijn de tablets veilig opgeborgen.

slot tabletkar

Opslaglade
Aan de bovenzijde van de tabletkar zit een extra lade om eventuele accessoires of een laptop in op te bergen. Deze is met een sleutel afsluitbaar.

extra lade ipad trolley 

safecart 40 compatible

overzicht safecart 40

Meer informatie
SKU SAFECART-40UV-C
EAN 5601570645025
Kleur Wit
Aantal apparaten 40
Lades / Schappen Schappen
Geschikte apparaten Chromebooks, Laptops, Tablets
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op