trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,21
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Safelock Laptop - Oplaad lockerkast - met display voor 24 laptops of tablets

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Deze Safelock Laptop/tablet-locker heeft een ingebouwde paslezer en display. Hiermee heb je toegang tot maar liefst 24 kluisjes mét oplaadmogelijkheid. Naast dat je in 24 lockers je apparaten tegelijkertijd kunt opladen, kun je ze ook veilig opbergen. Iedere kluis kun je namelijk voorzien van een eigen wachtwoord of instellen met een eenmalig wachtwoord. De laptoplocker is hierdoor individueel, maar ook gezamenlijk, zeer flexibel en efficiënt te gebruiken. Ideaal dus voor het veilig opbergen én opladen van je laptop, iPad, tablet en/of telefoon. Perfect voor bedrijven en scholen!

De laptop locker open en sluiten

De Safelock laptop locker kan op verschillende manieren worden geopend. Je kunt voor een locker een standaard wachtwoord instellen of eentje die elke keer verandert. Zo ben je niet gebonden aan dezelfde locker. De locker kun je openen door het wachtwoord in te vullen op het display. De gewenste modus kun je in het beheersysteem instellen door middel van het meegeleverde managementpasje.

Optioneel kan een locker ook alleen met een gebruikerspasje worden geopend. De gebruiker opent een locker snel en eenvoudig door het pasje met een simpele zwaai over de paslezer te bewegen. Zo kun alleen jij, of degene aan wie jij je pasje toevertrouwd jouw locker openen en/of sluiten. Let op! Deze gebruikerspasjes worden niet standaard meegeleverd. Wil jij per kluisje een uniek pasje waarmee de bijhorende locker kan worden geopend? De gebruikerspasjes zijn los verkrijgbaar!

Een Safelock locker voor ieder bedrijf

Wanneer je de locker voor de eerste keer gaat installeren dan staat de standaardinstelling in het Engels. Dit kan gewijzigd worden naar de talen: Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Zweeds, Pools, Tsjechisch en Fins. Het scherm is standaard voorzien van het IVOL logo, maar deze kan worden uitgeschakeld via de instellingen. Wil jij jouw eigen logo op het display tonen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Een laptop locker met power-management systeem

Door het ingebouwde power-management systeem zijn de laptops en tablets niet alleen veilig opgeborgen, maar kunnen tevens worden opgeladen door middel van 220/240 stopcontacten en 2 USB ingangen in de zijwanden van ieder kluisje. De lockerkast is te gebruiken als staande oplossing of wandsysteem. De Safelock biedt bedrijven en scholen de mogelijkheid efficiënter gebruik te maken van computervoorzieningen. Hierdoor ontstaat er meer flexibiliteit in het gebruik en opslagmogelijkheden. Ideaal voor het opladen van alle passende apparaten in de pauze of na werktijd.

Interne stroomvoorziening per kluisje
Beluchtingsrooster (boven-, onder- en voorzijde)

Eurolock cilinder sleutelslot voor toegang tot centraal bedieningspaneel
Optioneel: eigen gebruikerspasje per kluisje (los verkrijgbaar)

Kenmerken tablet locker

Afmeting Safelock: 157 x 90 x 47 cm (HxBxD)
Aantal lockers: 24
Aantal pasjes: 2 management pasjes (gebruikerspasjes los verkrijgbaar)
Afmeting locker: 10,7 x 28,3 x 45,1 cm (HxBxD)
Geschikt voor: laptop, tablet, iPad, Chromebook, telefoon
Voorziening per locker: 1 stopcontact (220-240 V) en 2 USB-poorten
Geschikt voor stekkertypes: C, E en F (standaard Europees, 2-pins, 16 A)
Oplaadmogelijkheden: afzonderlijk en gelijktijdig via USB en/of stopcontact

We hebben nu ook sokkels in ons assortiment waarmee je de Safelock laptoplocker voor 24 apparaten kunt verhogen. Je hebt de keuze voor een sokkel van 25 cm hoog of eentje van 40 cm hoog.

Meer informatie
SKU charglock24-display
EAN 8720704605296
Kleur Zwart
Aantal apparaten 24
Lades / Schappen Schappen
Geschikte apparaten Chromebooks, Laptops, Tablets, Smartphones
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op